„Џеко е подобар од Лукаку“

Еден од најголемите легенди на италијанскиот фудбал, Александро Дел Пјеро смета дека Един Џеко е подобар фудбалер од Ромелу Лукаку.

„Сите си мислеа дека заминувањето на Лукаку ќе биде голем хендикеп за Интер, но таму сега е Џеко кој дури е подобар од Белгиецот по бројот на голови, ако се знае дека не изведува пенали“, изјави „Пинтуричио“.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.