Јоветиќ пред потпис со Гранада?

Искусниот голгетер Стеван Јоветќ е слободен играч во летниот трансфер рок, и челниците на Гранада се одлучни во своите намери да го доведат во својот тим.

Според пишувањата на шпанските медиуми Јоветиќ се наоѓа пред потпис со Гранада веќе и ги имаат договорено финансиските услови, но останува деновиве да видиме дали оваа најава ке биде реализирана.

За Јоветиќ имало интерес и од италијански клубови, каде што тој и веке има настапуано, но се одлучил за Шпанија како по привлечна дестинација.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.