Шок за Полска после 120 секунди: Форсберг во втората минута ја носи Шведска во водство! (ВИДЕО)

Кошмарен старт за Полска во клучниот за нив натпревар на ЕУРО 2020 против селекцијата на Шведска која уште во втората минута поведе преку Емил Форсберг…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.