Шок за Германија: Крос објави крај на репрезентативната кариера!

Тони Крос, искусниот фудбалер на мадридски Раел одлучи да стави крај на репрезентативната кариера и повеќе да не настапува за селекцијата на Германија, објави 31 – годишникот на социјалните мрежи.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.