Флик нов селектор на Германија!

Досегашниот тренер на Баерн од Минхен, Ханси Флик и дефинитивно ќе биде новиот селектор на Германија. Флик по завршувањето на сезоната ќе ги напушти Баварците, а сега потврди дека остануваат само ситници за договорот да биде официјализиран.

„Разговарав со челниците на федерацијата. Сите знаат што чувствувам за националниот тим и остануваат само да се решат неколку ситници пред да се официјализира договорот“, кажа Флик.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.