Филипче: Дозволено е публика на спортските натпревари

Министерот за здравство, Венко Филипче денеска потврди дека публиката дека е дозволено присуство на спортските натпревари од 30 отсто од вкупниот капацитет.

„Донесена е одлука за отворање на фитнес центри и теретани. Исто така, дадена е и дозвола за одржување на еден дел од спортските натпревари со враќање на публиката“, најави Филипче.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.