Унгарските навивачи со брутален одговор за УЕФА!

УЕФА ја касни фудбалската репрезентација на Унгарија со огромни 100.000 евра и три натпревари без пуклика поради навивачите за хомофобичните испади во Минхен, во мечот против селекцијата на Германија.

Не се чекаше долго за одговор на „Карпатската бригада“ која направи огромна баклијада, а потоа покажаа транспарент на кој пишуваше.

„Можете да ни го забраните влезот на стадионите, но не можете да ни ја одземете страста“, порачаа Унгарците.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.