УЕФА го одбра најдобриот тим на ЕВРО: Нема место за најдобриот стрелец и асистент?

Заврши Европското првенство во фудбал, а титулата ја освои Италија. Традиционално, по завршувањето на натпреварувањето, УЕФА го одбра идеалниот тим на ЕВРО 2020, интересно во истиот немаше место за најдобриот стрелец Кристијано Роналдо, и за најдобриот асистент Стивен Зубер.

НАЈДОБРИОТ ТИМ НА ЕВРО 2020:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.