Тренерот на Франкфурт дивеел со порше на авотопат, па полицијата му ја одзеде возачката дозвола!

Тренерот на франкфуртски Ајнтрахт, Ади Хитер (51) остана без возачка дозовла откако полицијата го фатила како со своето порше дивее по автопат.

Австриецот на автопатот во близина на Франкфурт возел со 200 километри на час, наместо дозволените 100, а дозволата ќе му биде одземена во следните четири месеци.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.