Тод откри: Го посетувам Шумахер два пати месечно

Претседателот на ФИА и поранешен шеф на Формула 1, Жан Тод за медиумиет откри дека често го посетува Михаел Шумахер. Легендарниот возач веќе седум години се опоравува после страшната несреќе на скијање во Франција.

„Го посетувам Шумахер два пати месечно. Не сакам да го оставам сам, многу работи поминавме заедно. Сите убави работи станаа дел од нас и сега продолжуваме“, изјави Тод.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.