Страшна несреќа: Познат автомобилиста и светска рекордерка живи запалени во Порше (ВИДЕО)

Русија во неделата навечер ја погоди страшна несреќа, кога животот го загубија тамошните познатиот автомобилисти, Иван Куренбин и светската рекорденрка Татјана Игушина.

Двајцата беа во Порше 911 Турбо кој во текот на вожњата во неприлагодена брзина изгуби контрола и удри во столб поред патот. Според извештајот на тамошната полиција, возачот стигнал гас до крај, а притоа нешто се случило што го спречи да го сопре возилото.

Двајцата излетале од патот, удриле во стол, а автомобилот веднаш се запалил. Следела страшна смрт за Иван и Татјана кои не успеале на време да излезат од возилото и биле живи запалени.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.