„Среќен сум во ПСЖ, преговараме околу новиот договор“

Првата ѕвезда на француски ПСЖ, бразилскиот напаѓач Нејмар, откри дека преговара со „светците“ околу продолжувањето на соработката, а исто така кажа дека е среќен во Париз.

„Преговараме. Сите мораме да бидеме задоволно. Повторувам, среќен сум овде, како никогаш до сега. ПСЖ значително напредуваше по моето доаѓање, поготово после минатогодишното финале во ЛШ“, кажа Нејмар.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.