Срамота! Мекнил го плукнал Алиоски (ВИДЕО)

Џани Алиоски имал добра причина да му се потсмева на фудбалерот на Барнли, Двајт Мекнил, кој претходно го плукнал македонскиот репрезентативец, откри последното видео на англиските медиуми.

Очекувањата се дека дисциплинската комисија при ФА во најбрз момент да започне истрага и жестоко да го санкционира фудбалероте на Барнли

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.