Сопственикот на Ливерпул го „подвитка опашот“: „Сакам да им се извинам на навивачите“! (ВИДЕО)

Сопстевеникот на Ливерпул, Џон Хенри упати јавно извинување до навивачите за влегувањето на „црвените“ во Суперлигата.

„Сакам да им се извинам на навивачите и почитувачите на Ливерпул за вознемирувањето кое им го нанесов во последните 48 часа. Тоа се подразбира, но важно е да се каже, овој проект никогаш не требаше да остане на сила, без поддршка од навивачите. Никој во Англија не размислуваше на друг начин. Во текот на овие 48 часа јасно ни кажавте дека поддршка нема да има и дека проектот нема да опстои, а ние ве слушнавме“, се вели во дел од изјавата на Хенри.

ЦЕЛАТА ИЗЈАВА НА ХЕНРИ:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.