Руди Гарсија пронајде ангажман

Познатиот француски тренер Руди Гарсија, кој беше тренер на Олимпик од Лион на Рома и на други клубови, пронајде нов ангажман.

Гарсија наводно ги договорил деталите со Ал Наср. Тој ќе потпише две годишен договор, а ќе има плата од 7.000.000 евра.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.