Нови засилувања во Скопје: Вардар ангажираше два бека!

Ракометниот клуб Вардар 1961 ангажираше нови засилувања. Од следната сезона „црвено – црниот“ дрес ќе го носат францускиот интернационалец Бакари Диало (27) и кубанскиот Куни Моралес (34).

Левиот бек Диало пристигнува од екипата на Трембле, додека десниот бек Диало пристигнува од тимот на Данкерк.

Вардар подготовките ќе ги запоне на 15 јули во Скопје, по што после четири дена ќе отидат на Златибор каде што ќе се одржат главните подготовки.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.