Му ја „залепи“: Реркодната вечер на Нено ќе се памети и по страшната „банана“! (ВИДЕО)

Најдобриот македонски кошаркар, Ненад Димитријевиќ синоќа имаше рекордна вечер во поразот на Јувентуд од Уникаха. Нено мечот го заврши дури со 27 постигнати поени, но потег на вечерта беше „бананата“ која му ја додели на противничкиот кошаркар…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.