Познати составите за „El Clasico“

Реал Мадрид и Барселона ги објавија составите за второто „El Clasico“ во сезоната, кое може да значи многу во борбата за титулата…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.