Објавен целосниот распоред за Првата кошаркарска лига

Македонската кошаркарска федерација денеска го објави целосниот распоред за претстојниот старт на Првата лига што ќе започне на 3. октомври. Ждрепката сакаше во првото коло да се одигра големото скопско дерби.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.