Објавен дел од химната за ЕП: „Нека се тресе сега цела Европа, од една силна, моќна Македонија“ (ВИДЕО)

Фудбалската Репрезентација на Македонија на официјалниот профил на социјалните мрежи објави дел од навивачката химна за ЕВРО 2020.

„Сложни сме и со вас одиме, гласно силно да ве бодриме, нека се тресе сега цела Европа од една силна, моќна Македонија“, гласат дел од стиховите.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.