„Не сум на нивото на Новак и Рафа, се надевам дека нема да играм против нив“

Швајцарскиот тенисер Роџер Федерер призна дека Новак Ѓоковиќ и Рафаел Надал во овој момент се на повисоко ниво и затоа не би сакал да игра против нив, но исто така верува дека повторно ќе достигне високо ниво.

„Надал и Ѓоковиќ се сега во една категорија, а јас во друга. После десетина мечеви ќе можам да кажам нешто повеќе, но во моментов не би сакал да играм против нив двајца“, кажа Федерер.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.