НЕСТВАРНО! Две 13 – годишни девојчиња се закитија со медали на ОИ!

Верувале или не, но денеска две 13 – годишни девојчиња освоија медали на Олимписките Игри во Токио, во дисциплината – уличен скејтборд!

Јапонката Ниши Момиџи го освои златниот медал, додека нејзината конкурентка Рејса Леал ја освои втората позиција. Секоја чест за двете!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.