Невиден скандал во Амстердам: Романскиот судија Ковач не досуди ЧИСТ фаул врз Пандев, по што следеш гол на Холандија! (ВИДЕО)

Холандската репрезентација на скандалозен начин поведе против Македонија со голот на Мемфис Депај.

Скандалозен затоа што имаше чист фаул (за жолт картон) од страна на Дени Блинд врз Горан Пандев, а романскиот судија Ковач остави играта да продолжи, по што Депај ја тресеше мрежата на Димитриевски.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.