Најдобриот потег во историјата на снукерот (ВИДЕО)

Луис Хиткот го изведе можеби најдобриот потег во историјата на снукерот. Тој во дуелот против Рајан Дај мајсторски прецизно се справи со ситуацијата во која се најде, воодушевувајќи ги љубителите на овој спорт…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.