Навивачите на Ал Ахли – воодушевени: Алиоски на интересен начин представен за нов играч на клубот! (ВИДЕО)

Веќе неколку недели траеа преговорите помеѓу Ал Ахли и македонскиот репрзентативец Езгијан Алиоски. Двете страни прво си пружија рака, но имаше пресврт и наводно откажување на договорот за на крајот повторно да се договорат.

Саудискиот клуб денеска на интересе начин го промовираше новото засилување, а навивачите на клубот не го криеја воодушевувањето од фактот што Алиоски ќе игра за нивниот клуб…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.