Моу: Прерано е да се вратам следната сезона

Познатиот португалски тренер, Жозе Мурињо доби отказ од Тотенхем после 17 месеци поминати на клупата на Спарси. Мурињо сега за европските медиуми изјави дека не размислува каде ќе биде тренер во иднина.

„Немам планови. Продолжувам со нормалниот живот, се чувствувам свеж. Мирен сум и одморам. Имам време да ја одработам својата домашна и да анализирам. Ќе му се вратам на фудбалот. Не само во вистинскиот клуб, туку и во вистинска култура. Можеби и следната сезона е прерано, ќе видиме“, изјави Мурињо.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.