Медведев: Русите се измамници? Засрами се, не сакам повеќе да те видам

Вториот тенисер на светот Денил Медведев жестоко му врати на еден некултурен новинар, кој на конференцијата за медиуми во Токио сугерираше дека многу руски натпреварувачи ги доживуваат како измамници.

„За прв пат во животот нема да одговарам на прашање. Треба да ти е срам. Мислам дека треба да го одалечите од Олимписките игри. Не сакам повеќе да го видам овде“, им порача Медведев на организаторите.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.