Мајсторија на Киеза, Италија поведе против Шпанија (ВИДЕО)

Фудбалската репрезентација на Италија поведе против селекцијата на Шпанија со мајсторскиот погодок на Федерико Киеза во 60. минута…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.