Легендарниот Вујовиќ се враќа во Вардар?

Се чека промоција на Веселин Вујовиќ како нов тренер на РК Вардар, иако според многу гласини неговото враќање беше под знак прашалник поради недоразбирањата со одредени играчи во тимот.

Сепак, претседателот Михајловски има донесено одлука токпу популарниот Вујо да го предводи нашиот шампион следната сезона.

Вујовиќ веќе е пристигнат во Скопје, и го следеше натпреварот помеѓу Вардар и Металург па деновиве ке се знае дали тој е дојден само туристички во Скопје или станува збор за нешто повеќе.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.