Леванте ја одреди цената за Барди

Македонскиот репрезентативец Енис Барди летово најверојатно ќе го напушти Леванте, откако шпанскиот клуб влезе во финансиска криза.

Според информациите на шпанските медиуми и покрај откупната клаузула од околу 50.000.000 евра, Леванте ќе се задоволи со сума од 16.500.000 евра. Останува да видиме кој клуб ќе ги исполни барањата на Шпанците.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.