Каква „бомба“ на Кристенсен: Дефанзивецот ја „дупна“ мрежата на Русите! (ВИДЕО)

Данска вечерва во голем стил ја совлада селекцијата на Русија на „Паркен“ во Копенхаген, а најубав гол дефинитивно беше тој на дефанзивецот на Челси, Андреас Кристенсен кој упати неодбранлив удар во мрежата на Сафонов…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.