Италија и Англија ги објавија составите: Кој ќе биде новиот Европски првак?

Италија и Англија вечерва на „Вембли“ ќе се судрат во финалето на Европското првенство. Англија ќе се обиде да стигне до првата титула, додека Италија до втората, а ова се составите на двете селекции…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.