ИСФРЛУВАЊЕТО од олимпискиот тим не му беше доволен: Нов испад на францускиот тенисер! (ВИДЕО)

Францускиот тенисер Беноа Пер поради низата инциденти беше исфрлен од олимпискиот тим на Франција, а сега тој имаше нов испад, овој пат на турнирот во Хамбург.

Имено, во текот на натпреварот против Аргентинецот Делбонис, кој го изгуби со 2-1, Пер направи нов инцидент, сега го фрли сокот на терен…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.