Идеме момци! Познати составите за мечот Украина – Македонија

Фудбалските репрезентации на Украина и на Македонија ги објавија составите за денешниот дуел од ЕВРО2020…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.