„Знам дека Македонија повторно ќе игра на големо натпреварување“

Фудбалерот на Наполи, Елиф Елмас за италијанските медиуми изјави дека верува дека Македонија повторно ќе игра на едно големо натпреварување, како што беше случај настапот на ЕВРО 2020.

„Да се биде дел од европското првенство е навистина импресивно искуство, прекрасно чувство да се бранат боите на својата земја. Верувам во нашите квалитети, убеден сум дека ќе се вратиме, дека Македонија пак ќе игра на едно големо натпреварување“, кажа Елмас.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.