Ериксен повеќе не може да игра во Серија А

Кристијан Ериксен нема да може да игра во Серија А, освен ако не му се отстрани дефибрилаторот, предупреди членот на лекарскиот одбор на Италијанскиот фудбалски сојуз, Франческо Браконаро.

Потсетуваме, Ериксен се онесвести во првиот натпревар на ЕВРО 2020, по што веднаш беше опериран во болница каде што му беше врграден дефрибрилаторот.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.