Летот на Меси одложен поради дојава за – БОМБА!

Не престануваат проблемите на Лионел Меси со авионите и летовите. Минатата година неговиот приватен авиот дава пати беше приземјен поради квар, а сега се соочи со друга, далеку пострашен проблем, откако на аеродромот во Розарио во моментите кога се подготвувал за лет стигнала дојава за бомба на аеродромот!

Имено, некој човек тврдел дека во куферот има бомба и направил вистинска драма и итна евакуација на аеродромот, па така биле одложени сите летови, помеѓу кои и летот со кој Меси требаше да се врати во Шпанија.

Иако проблемот за помалку од час бил решен, сепак било предизвикано каснење на многу летови, помеѓу кој и тој на Меси.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.