Дилета ќе ја гледаме на едно од најголемите спортски натпреварувања

Познатата италијанска новинарка Дилета Леота веќе неколку години е заштитно лице на Серија А, а според пишувањата медиумите од Апенините, таа најверојатно ќе ги пренесува и натпреварите од претстојното Европско првенство во фудбал, каде што ќе настапи и Македонија.

Првичниот план е таа да известува мечевите кои ќе се одиграат во Рим, а не е исклучено да ја видиме и во другите градови.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.