Дарко Панчев на средба со српскиот претседател Вучиќ (ФОТО)

Една од најголемите македонски фудбалски легенди, Дарко Панчев оствари средба со претседателот на Србија, Александар Вучиќ кој деновиве се наоѓа во Скопје поради учеството во Регионалниот економски форум – „Поврзан Балкан“.

„Со македонската и југословенска легенда, Дарко Панчев. Чест ми е што можев да се сретнам со големиот шампион“, напиша Вучиќ на Инстграм.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.