Гачевски пред потпис со Бурсаспор?!

По се изгледа како што стојат работите Филип Гачевски ќе ја продолжи кариерата во Турција.

Пред неколку дена се појави информација дека Кочаелиспор преговара за трансфер на екс голманот на Вардар, а сега во игра е и Бурсаспор.

Гачевски во минатата сезона беше дел од Енозис, каде што имаше заебележителни настапи. Во минатото го чуваше голот на Вардар, Брегалница, Австрија Луштенау и Мура.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.