Владата се пишмани: Вчера дозволија присуство на публика, денеска одлуката поништена!

Иако вчера Владата на Република Македонија, преку министерот за здравство Венко Филипче даде дозвола да се врати публиката на трибините, сепак на денешната седница одлуката беше сменета и спортските натпревари ќе продолжат да се одржуваат без присуство на публика.

„Спортските настани и понатаму се организираат без физичко на присуство на публика“, велат од Владата.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.