Агуеро со стил си замина од Сити: На еден од вработените во клубот му подари – џип! (ВИДЕО)

По скоро цела деценија помината во Манчестер Сити, дојде време Агуеро да го напушти клубот, но тој и тоа го направи со стил.

Во знак на благодарност за изминатите 10 години тој на сите вработени во клубот им подари вредни подароци, како скапи часовници и слично.

Но сепак најдобро од нив, веројатно и најдраг му бил економот кој доби нов „Ренџ ровер“, како знак на балгодарност за се што направил во изминативе години.

Агуеро секоја чест!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.