Валдес се враќа во Барселона

Легендарниот голман на Барселона, Виктор Валдес (39) ја прифати понудата на претседателот на Барселона, Жоан Лапорта и тој повторно ќе стане нов член на клубот.

Задачата на Валдес ќе биде да се грижи за младите голмани во младинската категорија на клубот. Тој ќе биде еден од тренерите кој ќе го надгледува развојот на младите голмани во познатата Ла Масија.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.