Бундеслигашите од 3. мај во карантин!

Челниците на германската Бундеслига донесоа одлука за задолжителен карантин за сите клубови кој ќе започне од понеделник, 3. мај.

Оваа одлука е донесена за сезоната да се заврши без поголеми проблеми, кои би биле предизвикани од корона – вирусот.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.