Барди е негативен на Ковид 19!

Пристигна одлична вест од таборот на нашата репрезентација, фудбалерот на Леванте Енис Барди е негативен на последниот тест и тој ке патува на ЕП. Ова уште повеќе ја подборува атмосферата помеѓу играчите по вчерашната победа над Казакстан од 4-0.

Барди својот карантин го помина во хотелот Хилтон, но беше целосно изолиран, немаше никако контакт со кој било член од репрезентацијата.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.