Алиоски со асистенција до Бамфорд: Лидс повторно води против Тотенхем! (ВИДЕО)

Македонскиот репрезентативец Езгијан Алиоски на „тацна“ му ја додели топката на Патрик Бамфорд за ново водство на Лидс против Тотенхем (2-1)…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.