Австралијка ги издаде колегите во Токио: Користат „жешка“ апликација

Австралијската кошаркарка Кајла Џорџ за една радио – станица во својата земја откри дека помеѓу спортистите на Олимписките игри во Токио користат апликација за „жешки разговори“, која била слична на Tinder.

„Тоа е жешка апликација во олимпиското село. Јас не сум таму затоа што сум среќно омажена, за апликацијата знам од своите соиграчки“, изјави Џорџ.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.